Skriv til mig

Om mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Anne Moesgaard og jeg driver Annes Hestefys.
Jeg er uddannet i 2019, som Fysiurgisk Hesteterapeut, ved Center for Dyreterapi og har siden hen løbende taget supplerende kurser. Efter endt uddannelse, startede jeg min forretning og har siden været kontinuerligt i gang som Fysiurgisk Hesteterapeut. Jeg har arbejdet med mange forskellige typer heste, hvilket har givet mig stor erfaring.

Siden barndommen har heste været en stor del af mit liv. Hestelivet har ført mig ad forskellige veje. I mange år primært på dressurbanerne og spring og ture i skoven, som afveksling fra dressuren.

Inden jeg for slog mig på dressuren, havde jeg nogle år, hvor jeg fik lært, at køre med heste. Jeg var kusk bag 2-spand koldblods- og varmblodsheste, som jeg også kørte stævner med.

I de senere år, har jeg slået mig på islænderen og har i dag to af slagsen. Med dem har jeg b.la været med til, at fremvise hestes gangarter på vikingemarkeder.

Igennem årene, har jeg deltaget i flere horsemannship kurser, hvor arbejdet fra jorden, har lært mig at forholde mig til hestene på en anderledes respektfuld måde.

Til daglig arbejder jeg som socialpædagog i Grenaa. Da jeg har vekslende arbejdstider, har jeg mulighed for, at tilrettelægge min hestefys formiddage, aftner og i weekender. Sammen med dig finder vi et tidspunkt, for afbalancering.
Jeg bor i en lille by syd for Grenaa, sammen med min mand og vores to islændere.